Om oss

Nordens största mötesplats
för alla som leder och utvecklar personal

Personal & Chef är Nordens största mötesplats för alla som leder och utvecklar personal och har arrangerats årligen sedan 2012 på Kistamässan i Stockholm.

Personal & Chef är den kompletta mötesplatsen med syfte att stärka, utveckla och effektivisera chefer och ledare samt deras vardag. Det gör vi genom att samla leverantörer, trender och de senaste på marknaden inom ämne som bemanning och rekrytering, friskvård, kontorslösningar, utbildning, digitalt lärande, HR-system, personalförmåner, företagstjänster samt affärsresor.

Stort seminarieprogram
Kompletterat till utställarna arrangeras varje år också ett gediget seminarieprogram som erbjuder föreläsningar, workshop, nätverksaktiviteter och mingel. Detta för att besökarna ska få möjlighet att nätverka, lära, inspireras och byta erfarenheter med varandra.

Vi är stolta att kunna säga att sedan starten 2012 har Personal & Chef samlat över 47 000 HR- ansvariga och chefer på vår mötesplats och det har nätverkas, kompetensutvecklats och gjorts affärer för flera miljoner.

Personal & Chef i siffror:

  • Totalt har över 47 000 HR-ansvariga och chefer besökt mötesplatsen
  • 60% av besökarna arbetar i den privata tjänstesektorn
  • Sedan 2012 har 780 företag ställt ut på mässan
  • Fredrik Reinfeldt har publikrekordet på Ledarskapsscenen med 621 åhörare
Inget Personal & Chef Göteborg kommande period

Easyfairs Nordic har en långsiktig ambition om att vara en ledande aktör inom de utvalda marknader där vi verkar, både branschmässigt och geografiskt. På kort sikt har dock pandemin satt hård press på hela vår bransch. Vi har därför fattat beslutet att enbart fokusera på Personal & Chef Stockholm och därmed sätta mässan i Göteborg på paus på obestämd tid.

Behovet av att nätverka och utvecklas tillsammans är fortsatt stort och vi hoppas kunna återuppta Personal & Chef Göteborg i framtiden igen. Hoppas vi ses i Stockholm den 27-28 september 2023 på Kistamässan!

Scroll to Top