Om oss

Tofta Herrgård ligger lite mer än en halvtimma med bil från Göteborg, nära havet och mycket naturskönt mellan Marstrand och Kungälv. Vi erbjuder paketlösningar för dig som vill lägga din konferens, möte eller personalaktivitet till en lugn och trivsam herrgårdsmiljö.

Hos oss får du lugn att samla tankarna i en omgivning som inspirerar. Herrgården är familjeägd och k-minnesmärkt – vi brinner för att bevara den unika känslan här och för att våra gäster ska känna sig hemma hos oss.

Vi är kända för vår flexibla och personliga service. Lägg till den unika atmosfären, samt vårt goda kök – och förutsättningarna för din konferens på Västkusten kan inte bli så mycket bättre.

Alltid egen matsal och exklusivitet!
När du har konferens på Tofta Herrgård har du alltid egen matsal både till lunch och middag. Våra två konferensrum ligger i olika byggnader, så din grupp kan arbeta ostört.

Även i konferensrummet skall du känna att du är på Tofta Herrgård. De gamla, vackra kakelugnarna står kvar och väggarna har klassiska tapeter och gamla kartor från herrgårdens historia på väggarna. Konferensrummen fungerar bäst för max 22 personer i U-sittning. Upp till 35 personer ryms i biosittning.

Vi lägger mycket tid på maten och våra gäster prisar vårt kök. Köksmästare David Jorehed komponerar menyerna baserad på säsongens allra bästa råvaror. Så mycket som möjligt samarbetar vi med lokala leverantörer. Extra härligt tycker vi det är när vi kan erbjuda KRAV märkt nötkött från gårdens egen djuruppfödning.

Ont om tid?
Planerar ni ett kortare möte och vill kombinera detta med en god middag och göra något extra med kollegorna så har vi ett stort utbud av varierande aktiviteter.

Vår ambition är att när du åker från Tofta Herrgård, är det med lite mer fröjd inom dig än när du kom. Låt oss få skämma bort dig!

Varmt välkomna önskar
Karen och Petter Karlander
med personal på Tofta Herrgård

Varmt välkommen till vår monter – så berättar vi mer!

Markerad produkt

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top