Om oss

Simployer och Tholin & Larsson
– Gör det enkelt att vara en bra arbetsgivare

Simployer är en molnleverantör av HRM-tjänster i norra Europa, med 3200 kunder och 1,2 miljoner användare. Tholin & Larsson är en kompetensleverantör som erbjuder lösningar inom HR, ekonomi och lön. Tillsammans är vi störst i Skandinavien på HR-lösningar, information och service inom HR, lön, skatt och moms. Vi är idag 270 medarbetare på fem platser i tre länder.

Vår gemensamma vision är att göra det enkelt att vara arbetsgivare och vi brinner för medarbetarutveckling.

Simployer effektiviserar och professionaliserar interna rutiner och processer mellan medarbetare, chefer och HR för att ge verksamheter som vill prestera optimala villkor för utveckling och i vår produktportfölj hittar ni stöd för hela medarbetarresan.

Tholin & Larsson har genom åren utbildat hundratusentals yrkespersoner runt om i landet. Vi ser till att du håller dig uppdaterad med de senaste nyheterna och lagändringarna inom ditt område.

Vår vision och drivkraft är att göra det möjligt för arbetsgivare att utveckla och förädla det humana kapitalet i sina organisationer för att få bättre effektivitet, högre lönsamhet och bana väg för arbetsglädje!

Markerad produkt

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top