Om oss

JDE Professional är världens största te- och kaffehus.

I år står vi tillsammans med våra vänner JOBmeal i monter A:15.

Alla är värda kaffet de älskar, och vi på JDE har tagit oss an att göra det möjligt. JDE är världens största te- och kaffehus. Det som började i en liten butik i Holland på 1700-talet har växt med uppskattning och efterfrågan till en stor kaffefamilj som gör gott världen över.

Älskade kvalitetsvarumärken

Med älskade svenska och internationella kvalitetsvarumärken som framgångsverktyg kan vi erbjuda helhetslösningar som verkligen levererar utifrån vår mission. Goda upplevelser är alltid nära med Gevalia – ett av våra mest älskade varumärken i Sverige. Piazza d’Oro erbjuder ett urval bönblandningar som väcker smakerna till liv. L’OR står för en värld av guld, och kaffet levereras i flytande form och i kapslar. Och Pickwick bjuder på te för alla smaker.

I vårt helhetskoncept ingår dessutom rätt maskiner, service och alla tillbehör du behöver. Till din hjälp finns våra kaffeproffs med mångårig erfarenhet av att leverera optimala lösningar till Sveriges caféer, restauranger, hotell, företag och offentliga sektor – och internationella smak- och kvalitetsexperter i det kreativa produktionsarbetet.

Hållbart och njutbart

Omtanke är vår röda tråd. Omtanke om odlingsplatserna och råvarorna, om alla våra medarbetare, och om våra kunder och deras gäster. På hållbarhetssidan samarbetar vi bland annat med UTZ och Rainforest Alliance. Det ger en garanti för att kaffet produceras med omsorg om miljön, och med bättre sociala villkor för de som arbetar på odlingarna.

Vi har dessutom Fairtrade- och KRAV-märkta produkter i vårt sortiment. Tack vare vår storlek kan vi göra stor skillnad, och bidra till en både hållbar och njutbar framtid.

Markerad produkt

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top